Je overbodige inboedel verkopen via een opkoper

Een aantal jaar geleden verhuisde ik naar mijn huidige appartement, een inboedel opkoper heeft toen al mijn meubels opgekocht. Nu vind ik het appartement toch weer aan de kleine kant en zou ik graag weer terug gaan naar een wat groter huis. Om wat extra geld bij het nieuwe huis te kunnen leggen, zou ik graag heel mijn inboedel willen verkopen.

Ik ben dus op zoek naar inboedel opkopers die enige kennis hebben van design meubelen. De meubelen zijn wit met chroom van kleur en zien er nog erg netjes uit, er zijn geen deuken, ladders of vuile plekken op de stof te vinden. De koper van deze inboedel zou ik dan ook zeker een plezier doen, met een mooie meubelset als deze. Omdat ik graag zo snel mogelijk uit het appartement wil vertrekken, mag de inboedel opkoper voor een goed bod de inboedel die dag nog op komen halen.

Nu was mijn vraag dan ook of iemand enige ervaring heeft met een redelijke inboedel opkoper. Een die niet gelijk een bod doet alsof het een rommelmarkt is, want zulke biedingen zal ik niet serieus nemen. Als iemand een goede en redelijke inboedel opkoper kent, zou ik graag met hem in contact gebracht worden.